FotoGool

SON DAKİKA

Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı 3-1

Süper ligin 14. Haftasında sahasında Göztepespor’u ağırlayan Galatasaray rakibi karşısında kendisinden beklenen futbolu sergiledi ve sahadan galip ayrılmayı başardı. Galatasaray’ın gollerini 4. dakikada Emre Kılıç, 12. Dakikada Arda Turan, 62.dakikada Sofiane Feghouli atarken.Göztepe’nin tek golünü 14. Dakikada Soner Aydoğdu’dan geldi

22 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Galatasaray 3 puanı 3 golle aldı 3-1

Geçeçtiğimiz haftayı Fatih Karagümrük mağlubiyet ile kapatan ve 14. Haftada hafta karşılaşmasını bugün oynayan Galatasaray , konuk ettiği Göztepe karşısında sahadan istediği sonuçla ayrılmayı başardı.

Galatasaray 14. Hafta sonunda kendi sahasında oynadığı 7. Karşılaşmasında 4 galibiyet 2 beraberlik ve birde mağlubiyet aldı.  Sarı kırmızılı ekip bu galibiyetle puanını 26’yı yükseltirken,  konuk ekip Göztepespor 18 puanda kaldı.

Fatih Terim türbinde

Karagümrük karşılaşmasında sahadan çıkartılan ve Tedbirli olarak disipline sevk edilen Galatasaray  teknik direktörü karşılaşmayı türbinden seyretti. Karşılaşmada Terim’in yerine saha içinde Levent Şahin yer aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ