FotoGool

SON DAKİKA

Futbolcularımız onlardan istediklerimizi en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalıştı

Oynanan Turnuva karşılaşmasında Antalyaspor’u mağlup ederek adını finale yazdıran Fenerbahçe’nin Teknik Direktörü Erol Bulut karşılaşmanın sonrasında Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu Teknik Direktör Bulut “Futbolcularımız onlardan istediklerimizi en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalıştı. 4-0 kazandık, evet güzel ama yine de ufak eksikliklerimizi göz ardı etmememiz lazım. Daha daha iyi olmamız lazım, daha daha iyi oynamamız gerekecek. Bunlar üzerinde çalışacağız. Başlangıcı iyi yaptık, inşallah devamı gelir.” dedi.

01 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Futbolcularımız onlardan istediklerimizi en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalıştı

Galibiyeti yayıncı kuruluşa değerlendiren Teknik Direktör Erol Bulut, “Bizim adımıza güzel bir maç oldu. İlk hazırlık maçımızı, ikinci ve üçüncü maçımızı göz önünde bulundurursak güzel bir çıkışta olduğumuzu söyleyebilirim.Futbolcularımız onlardan istediklerimizi en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalıştı. 4-0 kazandık, evet güzel ama yine de ufak eksikliklerimizi göz ardı etmememiz lazım. Daha daha iyi olmamız lazım, daha daha iyi oynamamız gerekecek. Bunlar üzerinde çalışacağız. Başlangıcı iyi yaptık, inşallah devamı gelir.” dedi.
Bugün hat-trick yapan yenii transfer Mame Thiam’ın performansını da değerlendiren Erol Hoca, “Thiam bugün iyi maç oynadı, kanatta oynadı. Kanatta kendini keyifli hissettiğini bize gösterdi. Ama diğer futbolcularımızı da göz önünde bulundurarak herkes elinden geleni yaptı. Futbolcularım adına iyi bir maç oldu. Yakaladığımız pozisyonları daha önceki Alanyaspor maçında iyi değerlendirememiştik, orada da 10-12 pozisyona girmiştik ama iyi değerlendiremedik.  Bugün onu daha iyi yaptık ve bundan sonrası da inşallah bu şekilde devam eder.” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ