FotoGool

SON DAKİKA

FILIP NOVAK FENERBAHÇEDE

Trabzonspor’la sözleşmesi biten Çek savunma oyuncusu Filip Novak, transferde bugünün flaş ekibi Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme yaptı. Bugün 4. oyuncusuna imza attıran Fenerbahçe spor camiasının tüm dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

06 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
FILIP NOVAK FENERBAHÇEDE

Çek savunma oyuncusu Filip Novak, kendisini 3 yıllığına Fenerbahçeye bağlayan sözleşmeye imza attı. Günün 4. transferi olarak duyurulan Novak transferi ile gündeme oturan Fenerbahçe tüm dikkatleri üzerine çekti.  dış transfere hızlı bir şekilde giren sarı lacivertli ekip bugün bombaları üst üste patlattı.

Fenerbahçe internet sitesinden günün 4. transferi olarak Filip Novak duyuruldu.  Çek savunma oyuncusu, Trabzonspor ile sözleşmesi bittikten sonra sarı lacivertli ekibe 3. yıllık imza attı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ