FotoGool

SON DAKİKA

Fikret Sivri’den Çavuşoğlu ve Keleş’e taziye ziyareti

İstanbul ASKF Başkan Adayı Fikret Sivri ve ekibi seçim çalışmaların son sürat devam ediyorlar.
Geçtiğimiz hafta Beyoğlu’nda seçim ofisinde ekibi ile bir değerlendirme toplantısı yapan Fikret Sivri, ilerleyen zaman diliminde yapacakları çalışmalarının yol haritasını belirlemişti. İlçelerdeki Kulüpleri ziyaret eden İstanbul ASKF Başkan Adayı, spor kulübü ziyaretlerinin yansıra hasta ve taziye ziyaretlerini sürdürüyor.

TFF
21 Ekim 2020 Tarihinde eklendi.
Fikret Sivri’den Çavuşoğlu ve Keleş’e taziye ziyareti

Önümüzdeki aylarda yapılması planlanan seçim için yönetim kurulu listesini de büyük oranda belirleyen Fikret Sivri, geçtiğimiz günlerde Anne ve Babasını kısa zaman aralıkları içinde toprağa veren İstanbul TÜFAD eski Başkanı Rıza Çavuşoğlu ile ağabeyini Trabzon’da toprağa veren Sancaktepe Spor Kulübü Başkanı İhsan Keleş’e taziye ziyaretlerinde bulundu.

Sivri’ye Çavuşoğlu’na yaptığı ziyarette Haydar Uzun, Ayhan Çınar ve Cevdet Şenkardeşler, İhsan Keleş’e yaptığı ziyarette ise, Seymen Gençtürk ve Güzel Coşkun da eşlik ettiler. Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Sultangazi Trabzonlular Derneği Başkanı Atilla Çebi de Keleş ailesine yapılan taziye ziyaretinde yer aldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ