FotoGool

SON DAKİKA

Fikret Sivri K.Çekmece’de ziyaretlerde bulundu

İstanbul Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (İASKF) Başkan Adayı Fikret Sivri, Küçükçekmece ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.İASKF 17.Olağan Genel Kurulu seçim çalışmaları kapsamında Küçükçekmece’deki Spor Kulüplerini ziyaret eden Başkan Adayı Sivri’ye, Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk de eşlik etti.

25 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Fikret Sivri K.Çekmece’de ziyaretlerde bulundu

Başkan Adayı Sivri ilk olarak, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin Spor Danışmanı Abdullah Kaya’yı ziyaret etti. 15 yıl ASKF Genel Sekreterliği yapmış olan İstanbul futbolunun önemli isimlerinden Abdullah Kaya, “Hizmete talip olmak her kişinin marifeti değildir. Mesuliyet istemek özveri isteyen bir meziyettir. Sizinle birlikte mesai yapmış olmamız ve şahsınızı yakından tanıyor olmamızdan ötürü size güvenimiz tam ve bu seçimden başarıyla çıkacağınıza yürekten inanıyoruz” şeklinde konuşan Abdullah Kaya ile yaptığı sohbette özetle, “Kulüplerimizin sorunlarını yakinen biliyoruz. Uzun yıllar TASKK ve ASKF’de görev yaptık. Tecrübe ve deneyimlerimizi Allah kısmet ederse kullanmak istiyor, Kulüplerimizin beklentilerine de karşılık vermez istiyoruz. Çıktığımız bu yolda sizin ve Kulüplerimizin desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Başkan Adayı Sivri daha sonra ise Küçükçekmespor Başkan Ahmet Kurşun, Bezirganbahçespor Spor Kulübü Başkanı Hayatı Yolcu ve Avcılar temsilcilerinden Denizköşkleri Spor Kulübü Başkanı Eyüp Başak’ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ