FotoGool

SON DAKİKA

Fikret Sivri Başkan adaylığına resmi başvuruyu yaptı

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 30 Haziran 2021’de yapılması planlanan 17. Olağan Genel Kurulu öncesinde, Çıksalınspor Başkanı ve ASKF’de Genel Başkan Vekilliği de yapmış olan TASKK Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Sivri başkanlığa adaylık başvurusunu resmi olarak gerçekleştirerek evraklarını teslim etti.

18 Haziran 2021 Tarihinde eklendi.
Fikret Sivri Başkan adaylığına resmi başvuruyu yaptı

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında yapılması planlanan ancak Covid-19 pandemi nedeniyle ertelenen Genel Kurul öncesinde Başkan adaylığına resmi başvuru yapan Fikret Sivri, Federasyonu’nun ilgili 7. Maddesi uyarınca başvurusunu yineledi.

12 aydır Başkanlık için hazırlanan Fikret Sivri, bir yandan da ilçelerdeki Kulüpler Birliğinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Salı günü Eyüpsultan, Perşembe günü de Bayrampaşa’da Kulüpler ile bir araya gelen Başkan Adayı, Cumartesi günü de Çatalca’da Kulüpler ve delegeler ile bir araya gelecek ve projelerini anlatacak.

Listesini açıklayacak
Seymen Gençtürk, Cevat Şenkardeşler, Recep Kelment, Avukat Burak Özmen ve İsa Kılıç ile birlikte Orhan Saka Amatörler Evinde adaylık başvurusunu yapan Başkan Adayı Sivri, “İstanbul futboluna kalıcı hizmetler sunmaya geliyoruz” ifadesini kullandı. Listesinde amatör futbola uzun yıllar hizmet etmiş tecrübeli Başkanlarını yanı sıra genç ve gelecekte İstanbul futbola önemli katkılar sunması beklenen genç isimlerin de yer aldığı Fikret Sivri’nin daha önceki başkan adaylarından farklı olarak, yönetim kurulu listesini Genel Kurul’dan önce kamuoyu ile paylaşacak

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ