FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’ye Malatya Şoku 0-3

Süper ligin 12. haftasında kendi sahasında Yeni Malatyasapor’u konuk eden Fenerbahçe adeta şok yaşadı. Müsabakanın golleri 9. dakikada penaltıdan Adem Büyük, 22. dakikada Umut Bulut ve 48. dakikada Ndayishimiye’den gelirken, sarı-lacivertliler böylece üst üste Kadıköy’de 3. kez kaybetti. Bu sezon ilk olarak 8. haftada Konyaspor, 10. haftada Beşiktaş’a karşı mağlup olan Fenerbahçe, 12. haftada da Yeni Malatyaspor’a karşı boyun eğdi. Sarı-lacivertli ekip kendi evinde aldığı üst üste 3 mağlubiyet ile lig tarihinde bir ilki yaşadı.

12 Aralık 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’ye Malatya Şoku 0-3

Süper Lig ‘de 12. haftada FenerbahçeKadıköy’de şok bir mağlubiyet aldı. Yeni Malatyaspor’a 3-0 kaybeden Kanarya’da takımın performansı taraftarı adeta çıldırttı. 90 dakika boyunca önemli bir tek pozisyona giremeyen Erol Bulut’un öğrencileri skor 3-0 olduktan sonra kısa süreli bir tepki verse de hayal kırıklığı yaratmaya devam etti. Fenerbahçe karşısında 4 forvetle çıkan Hamza hamzaoğlu’nun korkusuz ve mücadeleci futbolu ise ayakta alkışlanacak cinstendi.

9′ Adem Büyük penaltıyı gole çevirdi ve Yeni Malatyaspor 1-0 öne geçti.

22′ Umut Bulut Yeni Malatyaspor’u Kadıköy’de 2-0 öne geçirdi.

48’ Youssouf Ndayishimiye duran topta kafayı vurdu ve golü attı. Yeni Malatyaspor 3-0 önde…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ