FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe’ye Arjantinli sağ bek

Ligde oynadığı karşılaşmalarda görüldüğü eksiklerini kapatmaya çalışan fenerbahçe, Arjantinli savunma oyuncusu Fabricia Bostos ile anlaşma sağlamak üzere, kulübü ile bir yıllık daha anlaşması bulunan sağ bek oyuncuya sarı lacivertli ekibin yaptığı tekliften sonra son bir düşünme zamanı verdiği. Bu transferinde en yakın zamanda biteceği öğrenildi.

02 Eylül 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’ye Arjantinli sağ bek

Teknik kadrosunun isteği üzerine takım savunmasına takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe Arjanti savunma oyuncusu ile dirsek temasını sürdürüyor.  daha önce oyuncunun Bonservisi konusunda İstenen’le , teklif edilen arasındaki uçurumun kapandığı,.  oyuncunun takımının Fenerbahçe’nin son teklifine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Fenerbahçe’nin bu transferi en kısa zamanda bitereceği gelen bilgiler arasında.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ