FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçeli ailenin Galatasaray’daki kızları

Spor’un dili, dini, ırkı, rengi olmaz diyen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in iki kızı da Galatasaray formasını giyiyor. Fenerbahçe’yi tutan Mesut Üner ve eşi Aydan Üner’in kızları Zeynep Nisa Üner Galatasaray Bayan Futbol takımında öteki kızı Esma Nur Üner ise Galatasaray Bayan Basketbol U 16 takımında forma giyiyor. Sporcu Anne ve babanın sporcu kızları ile Florya Metin Oktay tesislerinde kısa bir gezinti yaptık, ardından da renklerin ortak noktasında buluştuk.

31 Ocak 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçeli ailenin Galatasaray’daki kızları

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in sporcu kimliğinin ağır bastığı herkes tarafından biliniyor. Üner Ailesi bakıldığında Mesut Üner ve Aydan Üner iyi bir Fenerbahçeli , kendileri gibi sporcu olan kızları da Galatasaray kulübünde forma giyiyorlar.  Bu durumu nasıl değerlendirdiğini Çatalca Belediye Başkanı sorduk,  tüm içtenliğinle cevabını aldık.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner “ Spor’un dili , dini, ırkı, rengi yok. Hangi takımda oldukları önemli değil. Yeter ki  önce başarılı birer sporcu olsunlar yeter.  Hangi spor dalında olurlarsa olsunlar. Biz aile olarak onları her zaman yanındayız ve onlarla gurur duyuyoruz.  Spor’un içinde gelen bir aileyiz Eşim de bende sporun içinden gelen kişileriz.  Özellikle kız çoçuklarımızın her zaman spor’un içinde olmalarını istiyoruz, onları spor yapmaları için teşvik ediyoruz.  Belediye Başkanı olduğum Çatalca’da da Belediye Bünyemizde binlerce gençimize spor yaptırmaya çalışıyoruz. Bizde Belediye olarak Kız çoçuklarımıza spor yapma imkanı sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

Her şey gençliğimiz için

Çatalca Belediyesi tarafından spor’un her branşına destek verdiklerini ve bu desteklerin de devam edeceğini belirten Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner “ Beldiyespor olarak spor’un her branşına öne veriyoruz. Kendi kızlarım gibi daha çok kız çoçuklarımızın spor yapacağı ortamlar hazırlıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Nasıl kız çoçuklarımız okusun diyorsak, aynı zamanda kız çoçuklarımız spor yapsın da diyoruz. Onlar bizim geleceğimiz “ dedi.

Ailemizin desteği bizim için önemli

Galatasaray Bayan A Takımı futbolcusu Zeynep Nisa Üner  ve Galatasaray Bayan Basketbol takımı U16’tıda forma giyen Esma Nur Üner çok şanslı sporcular olduklarını söyleyerek böyle bir aileye sahip oldukları için mutlu olduklarını söylediler.  Üner Kardeşler “ küçük yaşlardan buya spor’un içindeyiz, ailemizin desteği ile bu yerlere geldik.  Ailemizin gönül verdiği takım farklı ,  bizim formasını giydiğimiz takım farklı olabilir ama ailemiz içinde hiç bir zaman bunun tartışması bile olmadı.  Ailemiz bizi her zaman destekliyor ve onların maddi ve manevi desteğini ile başarılı olacağız.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ