FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe zirve yarışını bırakmadı 3-1

Ligin 34. Haftasında sahasında Gaziantep futbol kulübünü konuk eden Fenerbahçe ilk yarısı golsüz beraberlikle bitene karşılaşmanın ikinci yarısında üç puanı almayı başardı. Grupta üst sıralara oynayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu. Karşılaşmada Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 56. Dakikada Mert Hakan Yandaş ve 71. Dakikada Enner Valencia ve 90+5. dakidada Sinan Gümüş atarken, konuk ekip Gaziantep futbol kulübünün tek golünü 65. Dakikada Alexandru Maxim attı. Bu galibiyetle Fenerbahçe puanını 66’ya çıkartarak lider Beşiktaş’’ın peşini bırakmazken, Bu maçtan puansız ayrılan Gaziantep futbol kulübü 50 puanda kaldı.

12 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe  zirve yarışını bırakmadı 3-1

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan karşılaşmada ilk yarıda iki takımda oynadığı futbolla gol bulamadılar.  İki takımında tutuk bir futbol sergilediği ilk yarıda. Gol sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Fenerbahçe’nin baskısını kurması ile 56. Dakikada Mert Hakan Yanday’ın attığı golle öne geçmeye başardı 1-0.  Bu gol karşısında direnci kırılmayan konuk ekip 65. Dakikada  Alexandru Maxim vuruşunda ,  Fenerbahçe kalecisi Altay topu içerde kontrol edince Var devreye girdi ve Var incelemesi sonuçu gol verildi 1-1.  Oyunda  bir anda eşitlik olmasından sonra iki takımda galibiyet golünü bulmak içine tempolarını arttırmalarına rağmen bunda başarılı olan taraf ev sahibi Fenerbahçe oldu ve maçın 71. Dakikasında geliştirdiği atakta Enner Valencia  attığı golle bir kez daha öne geçmeyi başardı. Karşılaşmada son sözü 90+5. dakida Sinan Gümüş söyledi ve attığı golle maçın skorunu belirledi 3-1 .Fenerbahçe bu önemli karşılaşmadan üç puanla ayrılarak lider Beşiktaş’ı zirvede yalnız bırakmadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ