FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe uzatmada güldü 1-2

Süper Toto Süper ligin 13. Haftasında yaşanan derbi heyecanından galip çıkan konuk ekip Fenerbahçe oldu. İlk yarıda karşılıklı atılan gollerden sonra; açın ikinci yarısının uzatma dakikasında bulduğu golle üç puanı hanesine yazdıran fenerbahçe ligdeki kötü gidiyor hattına derbi galibiyeti ile son verdi. Karşılaşmada konuk ekip Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 31. Dakikada Mesut Özil ve 90+4. dakikada Miguel Crespo atarken ev sahibi Galatasaray tek golünü 12. Dakikada Kerem Aktürkoğlu attı.

21 Kasım 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe uzatmada güldü 1-2

Süper ligin 13. Haftasında ezeli rakibi Fenerbahçeyi konuk eden Galatasaray,  grubunda 5 haftadır kazanamayan sarı lacivertli ekibe karşısında sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Maça iyi başlayan ve12. Dakikada Kerem Aktürkoğlu ile öne geçmeyi başaran ev sahibi,  bu üstünlüğünü fazla sürdüremedi. Maçın 31. Dakikasında  Mesut Özil ile beraberliği yakalayan konuk ekip ilk yarıyı bu skor’la tamamlardı. Maçın ikinci yarısında heyecanın ve temponun hiç düşmediği maçın 90+4. Dakikadasında Miguel Crespo attığı gole takımına üç puanı kazandıran isim oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ