FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe turu uzatma devresinde atladı 2-0

Ziraat Türkiye kupası 5. Turunda Afjet Afyonspor’u konuk eden Fenerbahçe 90 dakikada gol bulamadığı maçın uzatma devresinin ilk dakikalarında 94’ E.Valencia’nın penaltı ve ardından da 99. Dakikada Osayi Samuel’in attıgı gollerle sahadan galibiyetle tura atladı.

29 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe turu uzatma devresinde atladı 2-0

Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan karşılaşmanın 90 dakikasında üstün olan ev sahibi Fenerbahçe normal süre içerisinde bu üstünlüğünü gol yada gollerle süsleyemedi. Maçın uzatma devresine de iyi başlayan ev sahibi Fenerbahçespor 94. Dakikada kazandığı penaltı vuruşunu  E.Valencia ile gole çevirdi 1-0.  Bu golden sonra oyunda skor üstünlüğünü de eline alan Fenerbahçe,  99. Dakikada Osayi Samuel attığı golle farkı ikiye çıkarttı.  Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe uzatma devrelerinde attığı gollerle adını Ziraat Türkiye kupasında bir üst tura yazdıran takım oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ