FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe topuklu yaylasına gidiyor

2020-2021 futbol sezonu için hazırlıklarına Can Bartu tesislerinde devam eden Fenerbahçe bugün yaptığı çalışma ile çalışmalarına devam etti.  Fenerbahçe, yarın yapacağı sabah idmanın ardından,  akşam saatlerinde Serkan Acar Serkan Acar Resorts & Sports Topuk Yaylasında bulunan tesislerine giderek hazırlıklarına burada devam edecek. 

17 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe topuklu yaylasına gidiyor

Fenerbahçe çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Bugün saat 17:00’de Can Bartu tesislerinde  teknik direktör Erol bulut nezaretinde çalışmasını yaptı.  ısınma hareketleriyle başlayan idman, dayanıklılık koşularıyla sürdü. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Topuklu yayasına gidiyor

Fenerbahçe sezonun ilk etap çalışmalarını istanbul’da kendi tesislerinde sürdürürken,  ikinci etap çalışmalarını yapmak üzere Salı günü yapacağı sabah idmanından sonra, akşam saatlerinde yola çıkarak Serkan Acar Resorts & Sports Topuk Yaylası Tesislerine gidecek.  Burada çalışmalarını sürdürecek olan Fenerbahçe lig öncesi hazır bir şekilde dönmek istiyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ