FotoGool

SON DAKİKA

FENERBAHÇE KONFRENAS LİGİDE DEVAM 1-1

UEFA Ligi D Grubunun son karşılaşmasını kendi sahasında oynadığı karşılaşma ile tamamlayan Fenerbahçe  Eintracht Frankfurt ‘u konuk etti. Karşılaşmada İlk yarıda karşılıklı gelen gollerle iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı. Frankfurt bu sonuçla 12 puanla gruptan çıkarken, Fenerbahçe grubu 6 puanla üçüncü bitirerek UEFA Avrupa Konferans ligine devam edecek.

09 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
FENERBAHÇE KONFRENAS LİGİDE DEVAM 1-1

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu spor kompleksinde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip Eintracht Frankfurt geliştirdiği atakta 29. Dakikada Djibril Sow’un attığı golle öne geçmeyi başardı.  Kalesinde gördüğü bu golün ardından oyuna hakim olan ev sahibi Fenerbahçe 42. Dakikada Mergim Berisha ile beraberliği sağladı 1-1.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda oyunda etkili olarak beraberliği bozmak için mücadele ettiler. İkinci yarının başlarında iki takımda birbirlerinin üzerinde etki kuramadılar.

Tek galibiyeti deplasmanda

Öte yandan Fenerbahçe UEFA Avrupa liginde tek galibiyetini Royal Antwerp karşısında deplasmanda aldı.  Kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda tek galibiyeti aldığı Royal Antwerp berabere ve Olympiakos’da mağlup olmuş. Deplasmanda ile Eintracht Frankfurt ile 1-1 beraberlik Olympiakos ile oynadığı maçtandan mağlup ayrılmıştı.

UEFA Avrupa Ligi’nin grup aşamasında ilk sırayı alacak takımlar direkt olarak son 16 turuna yükselecek. Grubunu 2. sırada bitirecek takımlar ise Şampiyonlar Ligi’nde grubunu üçüncü bitirecek 8 takımla eşleşecek ve Play-Off turunda karşılaşacak. Grubunu 3. sırada bitirecek takımlar UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde son 24 takım arasına adını yazdıracak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ