FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe kendi sahasında yok 1-2

Süper ligin 30. Haftasında Fenerbahçe sahasında alt sıralardan kurtulma çabası veren Gençlerbirliğini konuk etti. Sarı lacivertli ekip, ligin ilk yarısında kendi sahasında oynadığı 5 karşılaşmadan 3 mağlubiyet, 1 galibiyet ve birde beraberlik aldı. Sarı lacivertli ekip deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmayı da kazandı. Sahadan üç puanla ayrılan konuk ekip Gençlerbirliği’nin gollerini 39’ Serdar Aziz (KK) ve 63’ Floyd Ayite atarken, Fenerbahçe’nin tek golünü 35’ Filip Novak attı.

14 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe kendi sahasında yok 1-2

Süper ligde zirve yarışını yakından takip eden fenerbahçe,  İç saha fobisini bir türlü yenemedi. Özellikle ligin ikinci yarısında kendi sahasında oynadığı 5 karşılaşmadan sadece birini kazanan sarı lacivertli ekip 3 mağlubiyet ve birde beraberlik aldı.  Son olarak oynadığı Gençlerbirliği karşılaşmasına da iyi başlamasına ve 35. Dakikada Filip Novak’la öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü fazla sürdüremedi. Maçın 39. Dakikasında gelenin konuk ekip atağında Serdar Aziz’in ters vuruşu ile topu filelerinde gören Fenerbahçe ilk yarıyı bu skor’la bitirdi. Maçın ikinci yarısında galibiyet golü için bastıran ev sahibi 63. Dakikada kontra atakla Fenerbahçe cezaalana yapılan ortayı iyi takip eden Floyd Ayite attığı golle Gençlerbirliğini öne geçiren isim oldu.  Maçın son dakikasına kadar gol arayan fenerbahçe bunda başarılı olamayarak sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ