FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe ilk yarıda bitirdi 0-2

Trenyol Süper ligin 5. Haftasında Kasımpaşaspor’a konuk olan fenerbahçe maçın ilk 45 dakikasınıdı 22’ Allan Saint Maximim ve 39’ (P) Dusan Tadic’in attığı gollerle 0-2 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi takımını topa daha çok sahip olması ve Fenerbahçe’ye pozisyon vermeyerek farkı düşürme mücadelesi de sonuç vermeyince. Konuk ekip fenerbahçe ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan üç puanla ayrıldı.

15 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe ilk yarıda bitirdi 0-2

Goller ilk Yarıda geldi

Milli aradana sonra 5.haftada Kasımpaşaspor’a konuk olan Fenerbahçe rabiki Kasımpaşaspor karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.  İkinci yarıda ev sahibi Kasımpaşaspor, konuk ekip Fenerbahçe karyısında ikinci yarıda daha etkili olmasına rağmen farkı azalmak için istediği gol yada golleri bulamadı.  ilk yarıda attığı gollerle sahadan üç puanla  ayrılan fenerbahçe ikinci yarıda üçüncü golü bulamadı.

32 maçlık yenilmezlik serisi

Fenerbahçe kulüp tarihinin en önemli rekorunu da bu maçla imza atmayı başardı.  Kasımpaşaspor karşısında sahadan üç puanla ayrılan Fenerbahçe yenilmezlik sayısını 32’e çıkartmayı başardı.

Fotoğraflar: Fenerbahçe sosyal medyası

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ