FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe ilk hazırlık maçını yaptı 4-0

Fenerbahçe 2020-2021 futbol sezonu hazırlıklarını sürdürürken, ilk hazırlık karşılaşmasını da oynadı.  TFF birinci lig ekiplerinden İstanbulspor AŞ ile oynanan hazırlık karşılaşmasında yeni transferleri ilk kez forma giyerken, bu karşılaşmayı  22.dakikada Serdar Aziz,  37.dakikada Vedat Muriqi, 53.dakikada Alper Potuk(p), 73.dakikada da Mevlüt Erdinç kaydetti. karşılaşmadan 4-0 galip ayrılan Fenebahçe bu sezon giymeyi planladığı altın sarısı formasıyla da ilk karşılaşması oldu.

15 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe ilk hazırlık maçını yaptı 4-0

2020-2021 sezonu hazırlıklarını sürdüren  Fenerbahçe , TFF 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor ile bir antrenman maçı yaptı. Can Bartu Tesislerimizde oynanan mücadelede sarı lacivertli ekibin  gollerini Caner Erkin’in asistinde 22.dakikada Serdar Aziz, Zanka’nın asistinde 37.dakikada Vedat Muriqi, 53.dakikada Alper Potuk(p), 73.dakikada da Mevlüt Erdinç kaydetti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut yönetiminde sezon öncesi idmanları yapan Fenersbahçe ilk hazırlık karşılaşmasında teknik heyetin belirlediği kadrolarla ilk yarı ve ikinci yarı farklı 11lerle sahaya çıktı.   müsabakanın ilk yarısına Altay Bayındır, Caner Erkin, Serdar Aziz, Mathias Zanka, Gökhan Gönül, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş, Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu, Vedat Muriqi 11’iyle; ikinci yarısına ise Harun Tekin, Nabil Dirar, Sadık Çiftpınar, Mathias Zanka, Murat Sağlam, Jailson, Tolgay Arslan, İsmail Yüksek, Garry Rodrigues, Alper Potuk, Mevlüt Erdinç 11’yle başladı.

Altın sarısı forma ile çıktı

Fenerbahçe’nin bu sezon kullanmayı planladığı Altın sarısı formasını ilk kez giydi.  İstanbulspor AŞ karşısında bu forma ile mücadele eden Fenerbahçe’nin yeni forması beğeni topladı.

Yeni transferler forma giydi

Fenerbahçe’nin sezon öncesi ilkkez oynadığı hazırlık karşılaşmasında İstanbulspor Aş karşısında Yeni transferleri Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mert Hakan Yandaş ve İsmail Yüksek de bu sezon ilk kez bir karşılaşmada Fenerbahçe formasını  giymiş oldu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ