FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe iki başarı birden 2-0

Spor toto süper lig Ahmet Çalık sezonu 32. Haftası derbiye sahne oldu. Fenerbahçe ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU sahasında oynanan karşılaşmada Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırladı. Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle üç puanı hanesine yazdıran ve grupta ikinci sıraya oturan Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 26. Dakikada Miha Zajc ve 68. Dakikada Serdar Dursun atarken sarı4 kırmızılı ekip önemli bir kayıp yaşadı.

10 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe iki başarı birden 2-0

Fenerbahçe sahasında oynanan karşılaşmada Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısında 26. Dakikada Miha Zajc’ın attığı golle ilk 45 dakikayı önde kapadı.  Maçın ikinci yarısına da skor üstünlüğü ile başlayan ev sahibi Fenerbahçe 68. Dakikada Serdar Dursun ile farkı ikiye çıkarttı ve haftayı üç puanla kapattı.  

İkinci sıraya yerleşti

Haftalardır oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla dikkati çeken ve grupta ikincilik koltuğunu kovalayan fenerbahçe,  Konyaspor’un bu hafta puan kaybetmesinden sonra Galatasaray galibiyeti ile grupta ikinci sıraya yereleşti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ