FotoGool

SON DAKİKA

FENERBAHÇE RAHAT BİR ŞEKİLDE FİNALDE 4-0

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı The Land Of Legends Cup yarı final maçında Fraport-TAV Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli ekip, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleden 4-0 galip ayrılarak The Land Of Legends Cup’ta adını finale yazdırdı. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri 29., 40. ve 82.dakikalarda Mame Thiam, 63.dakikada da Caner Erkin(penaltı) kaydetti.

01 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
FENERBAHÇE RAHAT BİR ŞEKİLDE FİNALDE 4-0

2020-2021 futbol sezonu öncesi hazırlıklarını sürdürün Fenerbahçe The Land Of Legends Cup’ta oynadığı karşılaşmada Antalyaspor karşısında rahat bir galibiyete imza atarak adını finale yazdırdı. Rakibi karşısında ilk yarıda da ikinci yarıda da üstün bir futbol oynayan ve bu oyununu attığı gollerle süsleyen sarı lacivertli ekip lige hazır bir görüntü verdi.

Mame Thiam hat-trick yaptı

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mame Thiam, Kadıköy’de çıktığı ilk maçta hat-trick yaparken aynı zamanda maçın da oyuncusu seçildi. Karşılaşmada 29., 40. ve 82.dakikalarda attığı gollerle karşılaşmada yıldızlaşan yeni trnasfer Mame Thiam izleyenleri kendisine hayran bıraktırdı.

Final için rakibini bekleyecek
Antalyaspor’u mağlup ederem adını finale yazdıran Fenerbahçe, finaldeki rakibini bekleye başladı. Sarı lacivertli ekip  The Land Of Legends Cup finalinde 1 Eylül Salı günü oynanacak Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor maçının galibiyle karşılaşacak.
The Land Of Legends Cup’ta final maçı 5 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, üçüncülük maçı ise 4 Eylül Cuma 21.00’da Vodafone Park’ta oynayacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ