FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe bitti demeden bitmez

Fenerbahçe bitti demeden bitmez

03 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe bitti demeden bitmez

Süper Lig‘de 7. hafta maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Lider Alanyaspor’un Göztepe karşılaşmasının ertelenmesi, Fenerbahçe’nin zirve iştahı kabartmıştı. Maç boyunca Antalyaspor kalesini abluka altına alan Kanarya, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Ligde üst üste 4. galibiyetini elde eden ve 17 puanla maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, aynı zamanda Antalya’da çıktığı karşılaşmalardaki kâbusa da son verdi. Bu sezon üst üste 4 maç kazanan tek takım olan namağlup Fenerbahçe, son 8 yıldaki en iyi lig başlangıcını yaptı. Haftaya Konya’yı konuk edecek Sarı-Lacivertliler, bu maçı da kazanarak Milli araya çok daha moralli girmek istiyor.

Fenerbahçe’ye kritik galibiyeti getiren golleri Ozan Tufan ve Diego Perotti kaydetti. Jahovic’in VAR incelemesi sonrası gördüğü kırmızı nedeniyle 45 dakika 10 kişi oynayan Antalyaspor’un tek sayısı ise Lukas Podolski’den geldi. Tamer Tuna’nın ayrılığı sonrası henüz yeni bir hocayla anlaşmayan Antalyaspor ise 8 puanla 11. sırada kaldı.

Rekor kırdı

Sarı-Lacivertliler, dün maçın neredeyse tamamında rakibine oyun olarak büyük bir üstünlük kurdu. Fenerbahçe, hücumda son derece etkili olsa da büyük şanssızlıklar yaşadı. İlk yarıda Samatta’nın kafa vuruşunda top yan direğe çarptı. İkinci yarıda Caner’in ortasında bu kez Pelkas kafayla topu arka köşeye gönderdi ama o da yan direğe takıldı. Gustavo’nun ceza sahası dışından çektiği müthiş şut ise üst direkten oyun alanına döndü. Ardından Cisse üst direği nişanladı. Fenerbahçe bu sezon ligin en çok direğe takılan takımı konumunda

Fenerbahçe rakip kaleyi tam 28 kez yokladı, bunların 10’unda isabet buldu, 4’ünde direğe takıldı.

Sarı-Lacivertli futbolcular rakip ceza sahasına rekor sayıda tam 45 orta gönderdi. Fenerbahçe’nin ön plana çıkan bir diğer rakamı ise rakip ceza sahasında 48 kez topla buluşması oldu. Antalyaspor’da bu rakam 3’tü. Sarı- Lacivertliler ayrıca 12 kez köşe gönderine giderken, Akdeniz ekibi hiç korner kullanamadı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ