FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe “Bende varım” dedi. 1-0

Süper ligin 32. Haftasının kapanış karşılaşmasında , Fenerbahçe, ligde alt sıralardan kurtulma çabası veren Yukatel Denizlispor’u ağırladı. Kendi sahasında haftadır galibiyet yüzü görmeyen sarı lacivertli ekip, Emre Belezoğlu ile çıktığı ilk karşılaşmadan üç puanla ayrılmayı başardı. Karşılaşmada ev sahibi Fenerbahçe’ye üç puanı getiren golü 64. Dakikada Mbwana Samatta attı .Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 62’e çıkararak ezeli rakibi Galatasaray’ın bir üst sırasına çıkarak şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

05 Nisan 2021 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe “Bende varım” dedi. 1-0

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stat’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol buladı.  İki takımında ilk yarıda zayıf ataklarla gol bulma çabası sonuç vermedi.  Maçın ikinci yarısına daha iyi ve etkili başlayan ev sahibi orta sahada daha fazla topa sahip olarak oyunu rakip yer alana yıkmayı başardı. Maçın 64. Dakikada Mbwana Samatta’ın attığı golle öne geçmeyi başardı. Fenerbahçe 4 hafta sonra kendi sahasında üç puanla tanıştı.

4 haftadır evinde kazanamıyordu

Fenerbahçe ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahasında oynadığı Çaykur Rize karşılaşmasından aldığı üç puandan sonra sırasıyla Galatasaray ’a 1-0 mağlup olmuş,  ardından Göztepespor’a kendi sahasında yine mağlubiyet yaşamış,  28. Haftada Antalyaspor’u konuk eden ev sahibi Fenerbahçe bu maçtan 1-1 eşitlikle ayrıldı.  30. Haftada Gençlerbirliğini konuk eden Fenerbahçe bu önemli karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.  32. Haftada Grupta en alt sırada bulunan Yukatel Denizlisapor’u konuk eden Fenerbahçe bu önemli karşılaşmadan üç puanla ayrılmayı başardı.

İkinci sıraya yükseldi

Grupta üst sıralardaki takımların puan kaybetmesi ile tekrar şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe önemli bir galibiyete imza attı. Bu galibiyetle puanını 62’e çıkaran Fenerbahçe grupta ikinci sıraya yerleşti.  Grupta lider Beşiktaş’a yaklaşırken,  Grupta ezeli rakibi Galatasaray’ın bir puan üstüne çıkarak şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ