FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe avantajı kaçırdı 2-3

UEFA Konferans liginde kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Slavia Prag’ı ağırlayan Fenerbahçe, ligdeki kötü gidiş hattına ,bu kez avrupada devam etti. Karşılaşmada Fenerbahçe’nin gollerini 58. Dakikada Dimitris Pelkas ve 83. Dakikada Fendi Kadıoğlu atarken, konuk ekibin gollerini 5. Dakikada İbrahim Benjamin Traore, 62. Dakikada Oscar Dorley ve 63. Dakikada Ondrej Lingr attı. Bu sonuçla ilk maçtan avantaj elde edemeyen Fenerbahçe rakibi karşısında avantajını kendi eliyle rakibene verdi.

17 Şubat 2022 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe avantajı kaçırdı 2-3

Fenerbahçe ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU sahasında oynanan UEFA Konferans ligi ilk karşılaşmasında Slavia Prag’ı konuk etti.  Maça iyi ve baskılı başlamasına rağmen,  bunun devamını getiremeyen ev sahibi Fenerbahçe 45. Dakikada İbrahim Benjamin Traore’nin attığı gole engel olamadı ve ilk 45 dakika konuk ekip üstünlüğü ile bitti.  

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan ve 58. Dakikada Dimitris Pelkas’ın attığı golle beraberliği sağlayan Fenerbahçe taraftarını da umutlandırdı. Ama bu umudu fazla sürmedi.  Maçın 62. Dakikasında Oscar Dorley ve maçın 63. Dakikasında Ondrej Lingr’in gollerine engel olamadı ve üst üste kalesinde gördüğü gollerle bir anda 3-1 mağlup duruma düştü. Maçta Fenerbahçe’nin tek golünün asistini yapan Ferdi Kadıoğlu 83. Dakikada farkı bire indiremesine rağmen maçın kalan süresinde başka gol olmayınca Fenerbahçe sahadan 3-2 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ