FotoGool

SON DAKİKA

Fenerbahçe Ankara ulaştı.

Süper lig Cemil Usta sezonunda 31. Haftasında yarın Eryaman sahasında Gençlerbirliği ile oynayacağı lig maç için bugün kendi tesislerinde yaptığı idmandan sonra kara yolu ile Ankara gitti. 

06 Temmuz 2020 Tarihinde eklendi.
Fenerbahçe Ankara ulaştı.

Süper Lig’in 31. haftasında yarın saat 18.30’da Eryaman Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Fenerbahçe , Ankara’ya ulaştı. Kafilede Yönetim Kurulu Üyelerinden Selahattin Baki ve Kemal Danabaş da yer aldı.Bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, saat 16.00’da karayolu ile Ankara’ya hareket etti. Kara yolculuğunun ardından Ankara’ya ulaşan sarı lacivertli  kamp yapacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ