FotoGool

SON DAKİKA

Dostluk maçında kazanan Kiev. 1-3

Galatasaray ve Dinamo Kiev, Ukrayna’daki Rus işgalinden zarar gören çocuklara yardım amacıyla, “Barış için maç” sloganıyla karşı karşıya geldi. Sporun birleştirici gücünün öne çıktığı anlamlı maçı Dinamo Kiev 3-1 kazandı. Dinamo Kiev’e galibiyeti getiren golleri 14’de Vitaliy Buyalski 28’de Artem Besedin 80’de Viktor Tsihankov kaydetti. Temsilcimiz Galatasaray’ın tek golünü ise 56’da Barış Alper Yılmaz attı.

14 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Dostluk maçında kazanan Kiev.  1-3

Ukrayna bayrakları ile çıktılar

Ali Sami Yen Nef stadyumunda oynanan karşılaşmaya Dinamo Kievli oyuncular maça Ukrayna bayrakları ile çıktılar.  Oynanan karşılaşmada 200 kadar Ukraynalı taraftar maçı da türbinden seyrettiler.  Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Dinamo Kiev maçı öncesi milli marşlar esnasında Ukrayna milli marşında bazı ukraynalı taraftarların göz yaşlarını tutamadığı gözeden kaçmadı.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ