FotoGool

SON DAKİKA

Doménec Torrent ” Lige döndük, herkese teşekkür ederim”

Galatasaray’ın Barcelona karşısında aldığı mağlubiyeti değerlendiren teknik direktör Doménec Torrent , Artık lige döndüklerini belirtti. Oynanan karşılaşmada herkesin üzerine düşeni yaptığını ifade eden Doménec Torrent herkese teşekkür etti.

18 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Doménec Torrent ” Lige döndük, herkese teşekkür ederim”

Doménec Torrent “Oyuncularla çok gurur duyuyorum. Taraftarlarımızla gurur duyuyorum. Gerçekten muhteşem bir taraftarımız var. Taraftarımızın desteği sayesinde her zaman beraberliği yakalama ümidiyle son dakikaya kadar oynayabildik. Pedri iyi ve geleceği olan bir oyuncu. İlk golü onun bireysel oyunu sayesinde atabildiler ve beraberliği yakaladılar. İkinci gol ise çok ilginçti. O kuralı anlamıyorum ama futbol kuralı olduğu için saygı duymak zorundayız. 10 kişi olduğumuz halde oyunun devam etmesine karar verdi hakem. Bu yüzden ikinci golü attılar.”

“Bence takım doğru yolda ilerliyor. Bu yolda ilerlemeye devam etmeli. Şu anda önümüzde kalan Süper Lig maçlarına hazırlanarak ligi olabilecek en üst seviyede bitirmeye çalışacağız.” dedi

Kaynak: https://www.galatasaray.org/

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ