FotoGool

SON DAKİKA

Domenec “ 20 dakikada kaybettik”

Süper ligin 28. Haftasında İttifak Konyaspor’a konuk olan Galatasaray’ın 2-0 mağlup olduğu maçtan sonra bir açıklamada bulunan sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Domeneç Torrent kalelerinde erken gelen gollere cevap veremediklerini ifade etti.
Domeneç Torrent “İlk 20 dakikada maçı kaybettiğimizi düşünüyorum. İkinci yarıda oyun biraz daha dengede gidiyordu. 2-0’lık sonuçtan sonra maçın devamı daha zor oldu. İkinci yarıda ilk yarıdan çok daha iyi oynadık. Ben onları çok gördüm. İyi oynayan, iyi oynadıkları maçta istediklerini alan bir takım. Bu tarz takımlara karşı özellikle ilk yarıda çok konsantre şekilde sahaya çıkmak lazım.” 

05 Mart 2022 Tarihinde eklendi.
Domenec “ 20 dakikada kaybettik”

“HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ”

“Birçok maçı kazanacağız. Bazı maçları da kaybedeceğiz. Gerçeğin bir parçası bu. İlk geldiğimizde çok karışık bir durumdaydık. Yavaş yavaş o durumdan çıktık. Şu andan sonra elbette her maça kazanmak için çıkacağız.” 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ