FotoGool

SON DAKİKA

DİEGO PEROTTİ CAN VERDİ.

Fenerbahçe Antalya’da adeta öldü öldü, dirildi! Sarı Lacivertli taraftarların kolay geçmesini beklediği mücadelede Kanarya’yı Diego Perotti kurtardı. Samatta, Valencia ceza alanı içinde birçok pozisyondan yararlanamazken, Perotti girdikten sonra ise takımına hayat verdi.

03 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
DİEGO PEROTTİ CAN VERDİ.

Maçın 62. dakikasında Jose Sosa’nın yerine oyuna giren Diego Perotti, hemen sol kanada geçti ve Caner Erkin’le beraber o bölgeden çok ciddi ataklar gerçekleştirdi.

Hem attığı çalımlar ve rakibi oyundan düşürmesi, hem de süreekli ceza alanına girme çabasıyla bir anda fark yaratan Arjantinli hücumcu, 84. dakiakda da bunun karşılığını aldı.

Ceza alanına giren tecrübeli forvet yine o ünlü çalımlarını attı ve bir anda yerde kalınca takımına penaltı kazandırdı.

Soğukkanlı penaltı!

Penaltı vuruşunda da kalitesini gösteren Arjantinli, adeta Boffin’in hangi köşeye gideceğini tahmin eder gibi, yavaşça topa vurdu ve ters köşeden golü atarak takımına hayati 3 puan kazandırdı.

PEROTTİ ” HER OYUNCUNUN HAYALİDİR”

Perotti, “Her oyuncunun hayalidir takımla çıktığı ilk maçta gol atmak ben de bu hayali gerçekleştirdim. İyi oynadığımıza inanıyorum. Çok gol pozisyonlarına girdik. Daha fazla gol bulabilirdik. İlerleyen maçlarda daha iyi olacağına inanıyorum.”

‘Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’

“Pozisyon olduğunda atabileceğimi hissettim ve bir özgüvenle geldim. Ben yeni gelen bir ismim. Arkadaşlarım da penaltı atarken geriye çekildiler. Onlara da bu anlamda teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ