FotoGool

SON DAKİKA

Derya Çayırgan: “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor”

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımnın, Nilüfer Belediye ile oynadığı hazırlık maçının ardından sarı kırmızılı ekibin tecrübeli oyuncusu  Derya Çayırgan,  Galatasaray’ın resmi televizyonu Galatasaray TV’ye hazırlık sürecini değerlendirdi.

01 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Derya Çayırgan: “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor”

Takımın iyi yönde gittiğini ve milli takımdan gelen oyuncuların dönmesiyle daha iyi olacaklarını dile getiren tecrübeli  voleybolcu şu ifadeleri kullandı Derya Çayırgan “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İki tane hazırlık turnuvası geçirdik. Bugün de Bursa Nilüfer ile oynadık. Hazırlıklarımız gayet iyi gidiyor. Dikkat etmeye çalışyoruz. Bu sene iyi olacak inşallah. Milli takımda üç tane oyuncumuz var, onları da bekliyoruz. Onlar gelince daha da iyi olacağımızı düşünüyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ