FotoGool

SON DAKİKA

Derbinin galibi Beşiktaş oldu 2-1

Süper Toto süper ligin 10. Haftasının kapanışı derbi ile oldu. Beşiktaş bu önemli karşılaşamda Galatasaray’I konuk etti. derbide Galatasaray’ın tek golünü 35. Dakikada Cicaldau atarken, Beşiktaya galibiyeti getiren golleri 39 ve 65. Dakikadalarda Larin attı. Bu sonuçla siyah beyazlı ekip üç puanı hanesine yazdırarak 20 puan yaparken, Galatasaray bu önemli karşılaşmada 80. Dakikada .irde penaltı vuruşundan yararlanamayarak 17 puanda kaldı.

25 Ekim 2021 Tarihinde eklendi.
Derbinin galibi Beşiktaş oldu 2-1

Beşiktaş Vodafon park’ta oynanan karşılaşmada kazanan taraf Beşiktaş oldu.  Derbi karşılaşmasına iyi başlayan ve baskını rakibi üzerinde hissettiren Beşiktaş 35. Dakikada sarı kırmızılı ekibin geliştirdiği atakta  Cicaldau  attığı golle 1-0 mağlup duruma düştü.  İlk yarının bitimine doğru günün yıldız ismi Larin’in 39. Dakikada golü ile beraberliği sağlamayı başardı 1-1. Maçın ilk yarısı bu sonuçla bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkisini hissettiren ev sahibi 65. Dakikada LArin’in ikinci golü ile öne geçmeyi başardı 2-1.  Karşılaşmanın 80. Dakikasında kazınalan penaltı vuruşunda yararlanamadı. Beraberlik şanısın kaçıran sarı kırmızılı ekip kalan dakikalarda etkili olmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ