FotoGool

SON DAKİKA

Derbiden önce bu maçı kazanmak çok önemliydi

Galatasaray kulübü ikinci Başkanı Abdürrahim Albayrak UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Hajduk Split takımını 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Bu galibiyetin hafta sonunda oynanacak olan derbi karşılaşmasından önce alınmasının büyük moral olduğunu dile getiren Albayrak, takımın bu performansını devam ettirmesi halinde Ocak ayında kulübün kapısını bir çok kulüp ve menejerin çalacağını söyledi.

25 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Derbiden önce bu maçı kazanmak çok önemliydi

Takımımızın play-off turuna yükselmesi ile ilgili olarak çok mutlu olduğunu dile getiren Abdurrahim Albayrak, “Çok önemli bir maçtı. Rakibimiz büyük ihtimalle Rangers olacaktır. O da çok önemli bir maç. O maçı da Allah’ın izniyle deplasmanda kazandığımız takdirde gruplara kalacağız ve 6 milyon Euro’a yakın para alacağız. Derbiden önce bu maçı kazanmak çok önemliydi. Teknik heyetimize ve futbolcu kardeşlerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Marcao’nun bugünkü performansı ve transferi konusunda sorulan soruya ise “Bizim için çok önemli bir futbolcu. Bizim bütün futbolcularımız çok değerlidir. Satmadan oyuncu alamıyorsunuz limitimiz dolu. Marcao çok talepleri olan bir futbolcu. Takımımız bu galibiyet serisini devam ettirdiği sürece Ocak ayında Galatasaray’ın kapısını çalan çok kulüp, çok menajer olacak. Bu da bizim camiamız için mutluluk verici bir olaydır.” cevabını verdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ