FotoGool

SON DAKİKA

Derbiden galip çıkmadı 1-1

üper ligde haftasının derbisinde galip çıkmadı, İlk yarısı golsüz beraberlikle biten karşılaşmanın ikinci yarısında 48. Dakikada Vida’nın attığı gole cevap 89.dakikada geldi. Ozan Tufan’la 89’ beraberliği sağlayan golünden sonra iki takımda son dakikalarda karşılıklı ataklarla gol bulmaya çalışsalarda bunda başarılı olamadılar. Topun bir o kalede, bir bu kalede olmasına rağmen. İki Takımda ikinci golü bulamayarak sahadan birer puanı alarak ayrılmak zorunda kaldılar.

21 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Derbiden galip çıkmadı 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda temkinli bir futbol sergileyerek öncelikle gol yememeği düşünerek mücadele ettiler. Karşılıkla atakların olduğu fakat cılız atakları gerçekleştirdiği maçın  ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi Beşiktaş,48. Dakikada Vida’nın attığı golle öne geçmeyi başardı. Maçın 89. Dakikasına kadar üstünlüğü elenide bulunduran ev sahibi 89., dakikada Ozan Tufan’ın attığı gole engel olamamak sahadan üç puan yerine bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ