FotoGool

SON DAKİKA

Derbide gülen taraf Galatasaray 0-3

Süper ligin 18. Haftasında Fenerbahçe kendi sahasında ve seyircisi önünde ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk etti. Grupta liderlik koltuğuna oturan sarı kırmızılı ekip lider geldiği Fenerbahçe deplasmanında ilk lyarıda 32. Dakikada Sergio Olyiveira , 78. Dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 90+10. dakikada Maruo İcardi attığı gollerle sahadan üç puanla ayrılarak yine lider olarak yoluna devam etti. Bu sonuçla Galatasaray puanını 39’a çıkartırken, ev sahibi Fenerbahçe 35 puanda kaldı.

08 Ocak 2023 Tarihinde eklendi.
Derbide gülen taraf Galatasaray 0-3

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu sahasında oynanan karşılaşmada Fenerbahçe karşısında etkili bir futbol sergileyen lider Galatasaray,  rakibini ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu gollerle devirmeyi başardı. Temponun hiç düşmediği derbide ev sahibi Fenerbahçe, rakibi Galatasaray karşısında çok etkili olamadı.  İlk yarıyı Sergio Olyiveira ‘sın golü ile önde kapatan konuk ekip,  ikinci yarıda da Fenerbahçeye boş alan bırakmadı ve zaman zaman geliştirdiği ataklarla farkı ikiye çıkartla düşüncesini 78., dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun attığı golle farkı ikiye çıkarttı.  Maçta son sözü Marou İcardi söyledi ve 90+10. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi  0-3. Karşılaşmada başka gol olmayınca derbiyi kazanan taraf konuk ekip Galatasaray oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ