FotoGool

SON DAKİKA

Derbide gülen taraf Fenerbahçe oldu 76-86

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan.
12. hafta karşılaşmaları ile etti. Günün önemli maçında Galatasaray NEF ile Fenerbahçe Beko karşı karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan zorlu mücadeleyi 76-86’lık skorla Fenerbahçe Beko kazandı.

12 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Derbide gülen taraf Fenerbahçe oldu  76-86

lk çeyreği 20-24 öne tamamlayan Fenerbahçe Beko, soyunma odasın 35-42 üstün girdi. Fenerbahçe Beko TV molasına da 42-52 önde gitti. Bir ara ev sahibi Galatasaray 52-54’e getirdiği skordan sonra Fenerbahçe Melih  ve De Colo’nun sayılarıyla Fenerbahçe Beko bu periyotu da 54-55 önde tamamladı. Son periyotta Fenerbahçe Beko yine üstünlüğü rakibine kaptırmasına rağmen maçtan 76-86 üstün ayrılmayı başardı.

Bu arada karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren Galatasaraylı taraftarlar, salonu büyük oranda doldurdu. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç boyunca yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Galatasaraylı futbolcular Arda Turan, Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı, Mbaye Diagne, Ömer Bayram, Patrick van Aanholt, Barış Alper Yılmaz, Alparslan Öztürk ve İsmail Çipe de maçı salonda takip etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ