FotoGool

SON DAKİKA

Damat Tween ile sponsorluk anlaşması imzalandı

 Galatasaray Kulübü ile Damat Tween arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.Erkek modasının lider markalarından Damat Tween, Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi giyim sponsoru oldu. Damat Tween ayrıca Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın forma sırt sponsorluğunu üstlenecek.İmza töreni İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcımız Yusuf Günay, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arar’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

24 Eylül 2020 Tarihinde eklendi.
Damat Tween ile sponsorluk anlaşması imzalandı


Abdurrahim Albayrak, Anlaşmanın iki taraf için hayırlı olsun

Galatasarayın yaptığı sponsorluk anlaşmasında imzayı atan kulübün ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak  bu anlaşmanın iki taraf içinde hayırlısı olmasını diledi. Albayrak  “Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu Bey ile yaptığımız telefon görüşmesiyle anlaşmayı bir yere kadar getirdik. Bugün de burada imzaları atacağız. Süleyman Bey benim çok eski bir tanıdığım ve arkadaşım. Kendisine telefon ettiğimde hiç itiraz etmeden kabul etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın hem Galatasaray ailesine hem de Orka Holding ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Dün de bir sponsorluk anlaşmasına imza atmıştık. Bize elini uzatan sponsorların hepsinden Allah razı olsun.” diye konuştu.

Yusuf Günay “Sponsorların çok önem kazandığı bir süreçteyiz”

Galatasaray kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay “Bugün ikinci sponsorluk anlaşmamızı imzalıyoruz. Dün yapmıştık bir tane. Bugünkü anlaşmamız futbol takımımızı, kadın – erkek basketbol takımımızı, tekerlekli basketbol takımımızı, voleybol takımlarımızı ve teknik heyetlerinin giyim sponsorluğunu kapsıyor. Bununla beraber aynı zamanda tekerlekli basketbol takımımızın sırt sponsorluğu anlaşmasını imzalıyoruz. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bey’e teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Sponsorların çok önem kazandığı bir süreçteyiz. İyi ki bu tip şirketler var, iyi ki bu tip güçlü firmalar var. Kulüplerin yanında spora destek oluyorlar. Galatasaray Spor Kulübü adına kendilerine teşekkür ediyorum. İki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Süleyman Orakçıoğlu, “Türk markası olarak spora destek vermekten mutluluk duyuyoruz”

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Türk markası olarak spora destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bizim bu sponsorluk anlaşmamız için emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Her şeyden önce biz sporcu dostu bir markayız. Bizim iddiamız var; Türk markası olarak dünyanın her yerinde bayrağımızı dalgalandırmak. Bizi İspanya’da La Liga’da da görebilirsiniz. Deportivo Alaves, Real Valladolid… Bununla birlikte Güney Afrika Milli Takımı’nda Makedonya Milli Takımı’nda da görebilirsiniz. Gururumuz Türkiye Milli Takımı’nın da sponsoruyuz. Süper Lig’de de dört büyük takımımızın üçüne sponsorluk yapıyoruz. Kolay değil, zor günlerden geçiyoruz. Hepimizin bir dayanışma ve birlik içinde bugünleri geçirmesi çok önemli. Bir yurt dışında da yaklaşık olarak 200’ün üzerinde mağazası olan bir grubuz. Mesela İtalya Basketbol Ligi’nde de bir takıma, bir Türk markası olarak sponsoruz.İtalya’da da yaklaşık olarak 30’un üzerinde satış noktamız var. İtalya, İspanya, Romanya, Rusya… Bunların hepsi bizim için çok önemli. Türk markalarının yurt dışındaki başarısı hepimizi gururlandırıyor. Bunları yaparken dünyada şu anda aslında kendimiz içinde çok büyük fırsatların olduğunu düşünüyoruz. Bizim sektörümüzde birçok markanın, birçok firmanın pandemiden dolayı çok büyük sıkıntı yaşadığını ve bunların havlu attığını gözlemliyoruz. Heyecanla ve enerjiyle biz yolumuza devam ediyoruz. Galatasaray Spor Kulübü’nün dünyadaki başarıları zaten tartışılmaz. En çok beni heyecanlandıran tekerlekli basketbol takımı… Kendi adıma özür diliyorum. Bu takımın dünya çapında 10’un üzerinde başarısı var. Dünya şampiyonluğu, kıtalararası şampiyonluk… Onlar da her şeyden önce bizim için bir sosyal sorumluluk projesinin ötesinde, başarılarıyla birlikte belki önümüzdeki dönemde onları da en iyi şekilde görsel anlamda dünyaya hazırlayacağız. Koleksiyona katkı konusunda Fatih hocanın fikirleri var. İnanın takıma bir dinamizm ve enerji getireceğine inanıyoruz. Giysilerin de bir enerjisi var. Sevdiğiniz bir giysi sizin enerjinizi artırıyor. Ürünlerimizde teknolojiyi kullanan bir firmayız. Terletmeyen gömlekler, astarsız, katlanabilir ve kırışmayan sihirli ceketler. Bir ceket 700-800 gram ise biz 180 gram ceket yapıyoruz. Kendi ülkemizde üretiyoruz. Fabrikalarımız kendi ülkemizde. Galatasaray Spor Kulübü’yle, Abdurrahim Başkan’ın telefonu ile biz bugünlere kadar geldik. Tüm takımlarımıza ve Galatasaray Spor Kulübü’ne başarılar diliyorum. Rekabet çok güzel… Önümüzdeki dönemde Fenerbahçe ile maçı var Galatasaray’ın. Ezeli rekabet ebedi dostluk diyorum. Centilmenlik kazansın diyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arar yaptığı konuşmada, “Bu güzel günde, bu güzide kulübe sponsor olduğumuz için mutluluğumuzu bir kez daha beyan etmek istiyorum. Sayın Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Türkiye’deki büyük rekabetin dünya çapında gelişmesindeki en önemli ayaklardan biri sevgili Galatasarayımız ile sponsorluğumuz bugün başladı. Bundan büyük bir gurur duyuyoruz. Bütün dünyada global bir marka olarak işin spor tarafından baktığımızda tüm dünya tarafından sürekli izlenen bir derbiye sahibiz. Ne kadar güzel ne kadar mutlu. Süleyman Bey’in söylediğine şunu eklemek istiyorum: Ezeli rekabet, ebedi dostluğun yanına muhteşem şıklık eklendi. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ