FotoGool

SON DAKİKA

Cimbom’dan Avrupaya 3 puanla başlangıç 1-0

Avrupa liginde E Grubunda ilk karşılaşmasında, bu sezon ilk kez Türk Telekom sahasında oynadığı karşılaşmada konuk eden Galatasaray bu önemli karşılaşmadan üç puanla ayrılarak, bu lige iyi bir başlangıç yaptı. Lazıo kalecisinin büyük hatası ile 66. dakikada golü bulan sarı kırmızılı ekip Gruba üç puanla bir başlangıç yaptı. Marcao bu maçta affedilerek haftalar sonra ilk kez forma giydi.

16 Eylül 2021 Tarihinde eklendi.
Cimbom’dan Avrupaya 3 puanla başlangıç 1-0

UEFA Avrupa ligi. E Grubunda ilk karşılaşmasını kendi sahasında oynayan Galatasaray ,  rakibi Lazıo karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Rakibi karşısında özellikle ikinci yarıda daha etkili olan sarı kırımızılı ekipte Lazıo kalecisinin büyük hatası ile üç puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Kendi sahasında ilk maçı

Bakımda olan Türk Telekom sahasında bu sezon ilk kez oynayan Galatasaray,  Avrupa ligine üç puanla bir başlangıç yapmayı başardı.  İtalyan devi karşısında oynadığı futbolla eksik kalan golü de Lazıo kalecisi adeta kendi kalesine atarak oyunu tamamlamış oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ