FotoGool

SON DAKİKA

Çifte kupalı Şampiyon 4-0

Süper kupa finalinde gülen taraf şampiyona Trabzonspor oldu. Karşılaşmadan farklı bir galip ayrılan Bordo mavili ekibe süper kupayı getiren gollerini 37, 51. Dakikalarda Andreas Cornelius, 64. Dakikada Jens Stryger Larsen, 76.(P) Anastasios Bakasetas attı. Trabzonspor Türkiye süper ligi şampiyonluğundan sonra, Süper kupa’nın da sahibi olmayı başardı.

30 Temmuz 2022 Tarihinde eklendi.
Çifte kupalı Şampiyon 4-0

Atatürk Olimpiyat sahasında oynanan karşılaşmaya hızlı başlamasına rağmen 37. Dakikada  Andreas Cornelius il golü ile öne geçmeyi başaran Trabzonspor bu golle aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi.  Maçın ikinci yarısına da da hız kesmeden ataklarına devam eden şampiyon ilk golün sahibi Andreas Cornelius 51. Dakikada attığı golle farkı ikiye çıkarttı 2-0.  Maçın 64. Dakikasında Jens Stryger Larsen attığı golle farkı iyice açtı 3-0.  Maçta son sözü 76.(P) Anastasios Bakasetas attığı penaltı golü ile söyledi. 4-0

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ