FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca amatör kulüpleri kendi oluşumlarını yapıyor

Çatalca Amatör spor kulüplerini destekleme derneğinin geçtiğimiz ay yapılan genel kurulunun ardından, Çatalca’da bulunan 21 amatör spor kulübünün 15 kulübünün yapılan genel kuruldan haberleri olmadıkları , 8 kulübün bu derneğin üyesi bile olmadığını iddia ederek. Bu oluşumdan ayrıldıklarını ifade ettiler. Konu ile ilgili olarak Subaşıspor kulübü Başkanı Kadir Yıldırım yapılan genel kurulun etik olmadığını söyleyerek, kendi oluşumlarını yapacaklarını söyledi.

27 Mayıs 2021 Tarihinde eklendi.
Çatalca amatör kulüpleri kendi oluşumlarını yapıyor

İlçelerin kendi kulüpleri arasında kurduğu Amatör spor kulüplerine destek derneğinin Çatalca’da ismine uygun hareket etmediğini belirten Subaşıspor kulübü Başkanı Kadir Yıldırım “ Amatör spor kulüplerini destekleme derneğinin mart ayındaki mevcut başkanın  yaptığı olağan üstü genel kurulu seçimlerini ilçemizde bulunan 21 kulübün 15 kulübüne haber dahi verilmeden yapılmasını ve hatta 8 kulübün mevcut başkanlarının ve yöneticilerin üye bile yapılmamış olmasından ve hatta seçim kararı alınırken mevcut yönetimin tamamından imza alınmadan !!!seçilen yöneticilerin bile seçildiğinden haberi olmaması üzere !!!!etik olmayan seçimi kabul etmeyen 14 kulüp şimdi kendi oluşumlarının hazırlıkları içinde olduğumuzu ve haziran ayı içerisinde bir araya gelerek tüm çatalca kamuoyuna bilgi vereceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ