FotoGool

SON DAKİKA

Çatalca “Fikret Sivri” dedi.

İstanbul Amatör Spor kulüpleri Federasyonu genel kurulu yaklaşırken, iki seçimde de Ali Düşme’e büyük destek veren Çatalca amatör spor kulüpleri Başkan Adayı Fikret Sivri’yi bugün konuk etti. Ali Düşmez’e verdiği destekle garanti gözü ile bakılan Çatalca kararını verdi, Bu kez kale yıkıldı ve Çatalca kulüpleri İASKF Başkan adayı Fikret Sivri’ye destek verdi. Çatalca kulüpleri bir kaç kulüp haricinde “Fikret Sivri” dedi.

19 Haziran 2021 Tarihinde eklendi.
Çatalca “Fikret Sivri” dedi.

Çatalca’da 15 kulübün bir araya gelerek kurdukları yeni oluşumun bugün önemli bir misafiri vardı. İASKF Başkan adayı Fikret Sivri ve yönetim kurulundan bir kaç isim Çatalca amatör spor kulüpleri ile bir araya gelerek, yapılan olan genel kurul öncesi Başkan adayı Fikret Sivri’nin projelerini dinlediler.  Karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı, kulüplerinin yıllardır çözülemeyen konuların masaya yatırıldığı toplantıda.  Sur dışı diye tanımlanan bu gölgeye İASKF ‘ nin bakış açısının değişik olacağını kulüplere açık yüreklilikle söyleyen Başkan Fikret Sivri Çatalca kulüplerine İstanbuldaki Amatör’ü beraber yöneteceklerini söyledi. Başkan Sivri’nin projelerini de dinleyen Çatalca  amatör spor kulüpleri , genel kurula kısa bir zaman kala tarafını belli ederek,  tüm desteklerini Fikret Sivri’ye vereceklerini açıkladılar. Böylelikte Çatalca’dan her seçime büyük destek alan İASKF Başkanı Ali Düşmez önemli bir kalesini daha rakibi Fikret Sivri ‘ye kaptırdı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ