FotoGool

SON DAKİKA

Çanakçaspor görev dağılımını yaptı

Birinci amatör küme ekiplerinden Çanakçaspor’un yeni seçilen yönetim kurulu yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısı ile kendi aralarında görev dağılımını gerçekleştirdi. Çiçeği burnundaki yönetim Mesut Yıldız’ın başkanlığını oy birliği ile kabul ederken, hedef olarakta Çanakça gençliğine hizmet etmeyi belirledi.

12 Temmuz 2021 Tarihinde eklendi.
Çanakçaspor görev dağılımını yaptı

Birinci amatör küme ekiplerinden Çanakçaspor’un geçtiğimiz haftalarda yaptığı genel kurulla yeni yönetim kurulunu üyelerinin büyük bir çoğunluğunun oyları ile göreve gelen Mesut Yıldız ve yönetim kurulu yapılan toplantı ile kendi aralarındaki görev dağılımını gerçekleştirdi.  Mesut Yıldız yönetim kurulununu oy birliği ile kulüp Başkanlığına getirilirken, Ayhan Menekşe Başkan yardımcılığı görevi aldı.  Çanakçaspor’da Cüneyt Keke kulübün Genel sekreterliği görevine getirilirken, Halil Gürkan ve M.Ami Şimşek Muhasip üyeliğe,  Şener Yusufoğlu ve Mümin Çetinkaya asil üye görevini aldılar.

Yıldız “  Elimizden gelenin en iyisini yapacağız”

Çanakçaspor’un kulüp başkanı Mesut Yıldız yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası hedeflerinden bahsederek, tüm yönetim kurulununun buraya başarılı olmaya geldiğini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. Başkan Yıldız “ Çanakçaspor’un yeni yönetimi olarak hedeflerimizi belirledik. Spor kulübü olarak ilk hedefimiz başta Çanakça gençliği ve bölge gençliğimize hizmet etmek. Öncelikli hedefimiz kendi gençlerimiz ile yolla çıkarak onları spor’un içinde tutak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak. Yönetim kurulunda biririnden değerli ve spor’un içinden gelen arkadaşlarımız var, bu arkadaşlarımızdan uzun bir yola çıktık.  Onların fikirleri sayesinde mahallemize hizmet etmek istiyoruz.  Bu yola çıkarken üyelerimize bir söz verdik.  Çanakçaspor’a en iyi ve en faydalı şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ