FotoGool

SON DAKİKA

Burak Elmas ” Bağırarak Çağırarak Değil, Akılcı Çözüm”

Galatasaray kulübü Başkanı Burak Elmas Ali Sami Yen sahası basın toplantısı odasında yaptığı olağanüstü basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkanı Elmas sorun sadece Galatasaray kulübünü kapsamadığını, her kulübün bu sorunları yaşadığını belirterek kendilerinin sadece adaletli davranış beklediklerini söyledi.

04 Aralık 2021 Tarihinde eklendi.
Burak Elmas ” Bağırarak Çağırarak Değil, Akılcı Çözüm”

Bağırıp çağırmakla değil, masada yer alarak hakkımızı koruyacağız

Galatasaray kulübü Başkanı Burak Elmas “Biz hep adaletli olmalarını istiyoruz,  bizim suanda bağırıp çağırmak istemiyoruz bunu yaparsak bunun gecici olduğunu biliyoruz.  Bağırarak çağırarak kimseye mutluluk dağıtmayacağım,.  Kulübümüzün hakkını sonuna kadar savunacağız. Hep masada olacağız.  Akıllı bir şekilde ve sonuç odaklı bu korunu halledeceğiz” dedi.

Hatamız varsa kendi aramızda eleştireceğiz

Galatarasay kulübü Başkanı Burak Elmas “Bizler kendi hatalarımızın sonuçlarını dışarda aramayız.  Galatasaray kulübü hatalarını kendi içinde değerlendirecektir” dedi.

Galatasaray’a hata yapanla, rakibinize yapılan hatalarda cezalar aynı değil

Başkan Burak Elmas “ Galatasaray karşılaşmalarında hakemlerin bize yaptığı hatalardan dolayı hakemlerin aldığı cezalarla , o maçtaki rakibimize karşı yapılan hatalarda maçı yönetenlerin aldığı cezaların arasındaki farka bakarsak her şey ortaya çıkıyor. Biz her kulübe eşit istiyoruz.  Burada kurallara göre değil, kişiye göre cezalar veriliyor” dedi.

TFF’de değişim şart

Galatasaray kulübü Başkanı Burak Elmas “TFF bugün bir değişime gidilmesi gerekiyor. Kulüpler TFF hakim değil,  hakem atamalarını ve disiplin cezalarını veren kişilerin isimlerin değişiyor ama sorunlar devam ediyor.  Kulüplereni geleceğini düşünmeden kararlar alınıyor.  Kararların kulüplere nefret duyulan bir sistem yapılıyor.Tüm kulüplerle birlikte hareket edeceğiz.  Galatasaray bu konuda büyük bir misyonu var.  Ciddi diğer önlemler üzerinde çalışıyoruz. Bu iş böyle giderse sadece biz değil bir çok. Kulüp böyle önlemler alacaktır” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ