FotoGool

SON DAKİKA

Bulut ” İstediklerimizi yapamadık”

Maçın ardından  bazı açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktör Erol Bulut, “Açıkçası oyuna iyi başladık. İlk dakikalarda bir iki pozisyon oldu. Ardından hiç beklemediğimiz pozisyonda yediğimiz bir gol oldu, o bizi biraz bozdu. Ondan sonra üzerine gelen ikinci gol oldu. Futbolcularım oyun disiplininden uzaktı. Aslında bugüne baktığımızda istediklerimizin hiçbirini hem defans hem de hücum anlamında sahaya yansıtamadık. Yakaladığımız birkaç pozisyon var. Onları iyi değerlendirdik ama üst seviyelerde futbol oynamak istiyorsanız, üst sıralarda kalmak istiyorsanız oynanan futbol yetersiz.” dedi.

30 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
Bulut ” İstediklerimizi yapamadık”

Beşiktaş karşısında savunma olarak çok hata yaptıklarını dile getiren Fenerbahçe Teknik direktörü Erol Bulut  “Maçın ilk dakikalarında girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. 4. dakikada yediğimiz bir hücum oldu. İlk kalemize gelen şut gol oldu, o da moralleri bozdu. İkinci golden sonra disiplinden uzaklaştık. Sonra 2-1’i bulduk. İkinci yarıda 2-2’yi yakalama fırsatımız varken maalesef bireysel hatalardan yediğimiz 3. ve 4. gol oldu. Bireysel ve defanstaki hatalardan maalesef maçı kaybettik. Sonuçta birlikte kazanıyoruz ve bugünde birlikte kaybettik. Futbolcular ve teknik ekip olarak. Hatalarımızdan öğreneceğiz. Defans anlamında hatalarımız çok. Hatalarımızı iyi analiz edip, minimuma düşürmeliyiz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ