FotoGool

SON DAKİKA

Bulut ” Eksiklerimizi gördük”

Fenerbahçe Teknik direktörü Erol Bulut, Futbol yeni sezon hazırlıkları kapsamında TFF 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor’u 4-0 mağlup ettiği antrenman maçının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.Tecrübeli çalıştırıcı ilk hazırlık maçı olmasına rağmen oyuncuların hırslarından memnun olduğunu, ligin başlamasına kadar hazır olacaklarını söyledi.

15 Ağustos 2020 Tarihinde eklendi.
Bulut ” Eksiklerimizi gördük”

İlk maç olması sebebiyle İstanbulspor karşısında alınan 4-0’lık galibiyetin takımdaki eksikleri görme adına önemli olduğuna dikkat çeken Teknik Direktörümüz Erol Bulut, “Antrenmanlara iyi başladık. Futbolcularımız yüksek tempoda çalışıyor, bizim isteğimiz de bu. Bir haftalık sürede ilk maçımızda tam anlamıyla istenilen olmasa da her maç bizim için önemli çünkü her maçı kazanmak için çıkarız sahaya. İlk maçımızı kazanmak çok güzel oldu. Tabii çok eksiklerimiz var. Bunları önümüzdeki haftalarda daha iyi çalışıp daha iyi bir noktaya getirmemiz lazım. Ama ilk maç için olumlu olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

Futbolcularımızın istekli ve arzulu olduklarının altını çizen Erol Hoca, “Tempomuz iyi ve iyi bir başlangıç oldu. Futbolcularımız istekli ve arzulu çalışıyorlar. İlk haftaya baktığımızda şu an yetersiz ama tempomuzu arttıracağız. Lige yaklaştığımızda lig haftası daha farklı olacak. Tempomuz inşallah istediğimiz seviyede olacak. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçları var. Burada da tempomuzu artırmamız lazım. İnşallah istediğimiz doğrultuda her şey gider.” diyerek sözlerini noktaladı.

kaynak: fenerbahçe.org

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ