FotoGool

SON DAKİKA

Boğalar , Altınorduya Patladı 3-0

TFF birinci lig ekiplerinden İstanbulspor, ligde oynadığı iki karşılaşmadan da mağlup ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapamamıştı. Ligin üçüncü haftasında Altınordu’yu Esenyurt Necmi Kadıoğlu sahasında konuk eden sarı siyahlı ekip ilk yarıdana 12. Dakikada Aldin Cajic ve 59. Dakikada Melih Kabasakal ve 82. dakikada Berkay Görmez’in attığı gollerle sahadan üç puanla ayrılarak sezonun ilk galibiyetini almış oldu. Altınordu’dan Muzaffer Kocaer 73. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

29 Ağustos 2021 Tarihinde eklendi.
Boğalar , Altınorduya Patladı  3-0

Bu sezon lige iyi başlayamayan 1. Haftada Manisa Futbol okulunu kendi sahasında konuk eden İstanbulspor bu maçtan 4-3 mağlup ayrılmıştı.  Ligin ikinci haftasında Ümraniyespor’a 2-0 mağlup olan İstanbul yaşadığı teknik direktör değişikliğinden sonra   konuk ettiği Altınordu karşılaşmasında tempolu bir futbol oynayarak sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.  Karşılaşmada İstanbulspor’a üç puanı getiren golleri 12. Dakikada Aldin Cajic ve 59. Dakikada Melih Kabasakal ve 82. dakikada Berkay Görmez attı.

Altınordu karşısında oyunun temposunu elinde tutan ve bunun yanı sıra skor üstünlüğünde elinde tuttu.  Bulduğu gollerele büyük moral bulan ve yaptığı ataklarla farkı daha çok açmak isteyen ev sahibi aldığı bu önemli galibiyetle büyük moral bulmuş oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ