FotoGool

SON DAKİKA

BİZİM İÇİN LİG ERZURUM’DA BAŞLADI

Gatasaray’ın aldığı Sivas galibiyeti sonrası açıklama yapan sarı kırmızılı ekibin ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak “Biz sezonu Erzurum’da açtık ve o günden sonra 3’te 3 yaptık. Allahıma şükürler olsun çok daha güzel günler yakında gelecek. Emin adımlarla ilerliyoruz puanımızı 16’ya çıkardık. Liderle aramızda 1 puan fark var.” dedi.

08 Kasım 2020 Tarihinde eklendi.
BİZİM İÇİN LİG ERZURUM’DA BAŞLADI

Albayrak “Erzurum maçı öncesi Yönetim Kurulu’na gittiğimde herkesin morali çok bozuktu. Bir gün evvel Florya’da sevgili Fatih hocamla sohbet ettiğimizde ona da aynı ifadeleri kullanmıştım. Lig Erzurum’da başlıyor, sezonu biz Erzurum’da açıyoruz demiştim. Aynı konuşmayı Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarıma da yaptığımda herkes çok memnun oldu. Başta Başkanım olmak üzere bütün arkadaşlar söylediklerime inandılar, sevgili hocama ve hepimize güvendiler. Biz sezonu Erzurum’da açtık ve o günden sonra 3’te 3 yaptık. Allahıma şükürler olsun çok daha güzel günler yakında gelecek. Emin adımlarla ilerliyoruz puanımızı 16’ya çıkardık. Liderle aramızda 1 puan fark var.

Arda’ya güvenimiz, inancımız sonsuz. Sevgili hocam Arda’yı son Cumartesi günkü idmanda bana gösterdi. Çok azimli, çok hırslı, çok arzuluydu. Arda’nın Bayrampaşa’dan alınışında ben vardım çok ufaktı. Galatasaray’da çok iyi işler yapacak. Uzun yıllar inşallah futbolcu olarak, ileride de teknik ekipte Galatasaray’a hizmetlerini devam ettirir. Galatasaray’ın evladıdır, Galatasaraylıdır. Bugün neler yaptığını, daha önceki maçlarda da son 10-15 dakika girdiğinde oyunu nasıl tuttuğunu hepimiz gördük. Bugün başta Fatih hocama ve bütün teknik heyete, futbolcu kardeşlerime hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ