FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş’ta mücadele iyi skor kötü 1-2

Şampiyonalar ligi C grubu ilk karşılaşmasında Alman Borussia Dortmund’u konuk eden Beşiktaş bu karşılaşmada ilk yarıda kalesinde gördüğü gollere cevap veremedi. Maçın 20dakikasında Jude Bellingham, 45+3. Dakikada Erling Haaland’ın gollerine engel olamadı. Maçın ikinci yarısında oyunda dengeyi sağlayan ev sahibi Beşiktaş 90+4 dakikada Montero’nun attığı golle farkı bire indirmesine rağmen beraberlik golünü bulamadı. Siyah beyazlı ekip Şampiyonlar liginin ilk maçından mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

15 Eylül 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş’ta mücadele iyi skor kötü 1-2

Şampiyonalar ligilide C Grubunun ilk karşılaşmasında ,  Alman Borussia Dortmund karşısında üç puan parolasıyla çıktığı maçta isteği oyunu oynayamayan ve sahadan mağlup ayrılan Kara kartal ,  Şampiyonalar ligine iyi bir başlangıç yapamadı.  Maçın 20. Dakikadasında Jude Bellingham ‘ın attığı gole engel olamayan Beşiktaş,45+3. Dakikakada Erling Haaland’ın golü ile ilk yarıyı 2-0 mağlup kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunda var olmaya çalışan ve konuk ekip Borussia Dortmund kalesinde gol arayan ev sahibi bunda başarılı olamazken, savunmasında verdiği açıklarla da kalesinde tehlikeler yaşadı.  Maçın ikinci yarısında oyun olarak durumu eşitlemeye çalışsada da gol yollarında fazla etkili olamadı. Maçın 90+4. dakikasında Monteronun attığı golle farkı uzatmada bire indirmesine rağmen istediği beraberlik golünü bulamadı.

Gül ve İmamoğlu maçı birlikte seyrettiler

Beşiktaş’ın ilk şampiyonalar ligi grup maçında türbinlerde taraftarlar yalnız bırakmazken, protokol türbininde de tanıdık isimler vardı.  Beşiktaşlılığı ile bilinen eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,  TFF Başkanı Nihat Özdemir, Beşiktaş kulübü Başkanı Ahmet Nur Cebi ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem Imamoğlu Siyah beyazlı ekibi bu önemili maçta yalnız bırakmadılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ