FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş’a Galatasaray engeli 3-1

Süper ligin bitimine kısa bir zaman kala Grubun lideri Beşiktaş’ı konuk eden Galatasaray, rakibi karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı başardı. Şampiyonluk yarışında önemli bir viraj olan Galatasaray deplasmanından üç puanla ayrılarak rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmayı hesaplayan Beşiktaş bunu başaramadı. Karşılaşmadan Galatasaray’a üç puanı getiren golleri 11. Dakikada Ryan Babel, 45+1.(P) Radamel Falcao ve 76. Dakikada Arda Turan atarken, Beşiktaş’ın tek golünü 42. Dakikada (P) Raşit Gezzal attı.

08 Mayıs 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş’a Galatasaray engeli 3-1

Ali Sami Spor kompleksinde oynanan karşılaşmada grubunun lideri Beşiktaş’ı konuk eden Galatasaray aldığı galibiyetle zirveyi yine karıştırdı.  Galatasaray sahasına en yakın rakibine 5 puan, galatasaray’a da 6 puan farkla gelen Beşiktaş üç puan alarak şampiyonluk yolunda önemli bir virajı da geçmek isteyen siyah beyazlı ekipte bu hesap tutmadı.  Galatasaray ,  rakibi karşısında oynadığı etkili futbolla lideri evine puansız göndermeyi başardı.

İki takımında tempoyu hiç düşürmediği karşılaşmada 11. Dakikada Ryan Babe’le öne geçti.  Bu golle moral bulan sarı kırmızılı ekip 42. Dakikada (P) Raşit Gezzal golü ile maça eşitlik geldi.  Karşılaşmada eşitliği bozan golü  45+1.(P) Radamel Falcao attı. Maçın ilk yarınını bu skor’la bitmesinden sonra, ikinci yarıda  orta sahasına takviyeler yaparak topa daha çok sahip olan ev sahibi 76. Dakikada Arda Turan’ın attığı golle maçın skorunu belirledi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ