FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Uzatmada güldü 2-1

Trenyol süper liginin 6. Haftasında Beşiktaş, Eyüpspor’u konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi 20’ Rashica ‘kın attığı golle öne geçerek ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Eyüpspor 64’(P) emre Akbaba ile beraberliği sağladı. Karşılaşmayı son sözü ev sahibi Beşiktaş söyledi ve 90+3’ (P) İmmobile’nin golü ile sahadan üç puanla ayrılmayı başardı.

22 Eylül 2024 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş Uzatmada güldü 2-1

Süper ligin 6. Haftasında Eyüpspor’u konuk eden Beşiktaş, zaman zaman rakibi karşısında zorlanmasına rağmen kendi sahasındaki galibiyetine bir yenisini daha ekleyerek seriyi yakaladı.  Son olarak deplasmanda Trabzonspor karşısında sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak ilk puanını kaybetmişti.  Eyüpspor karşısında aldığı galibiyetle moral bulan Beşiktaş zorlu bir haftayı üç puanla kapatmanın mutluluğunu yaşadı.

Fotograflar: bjk.com.tr

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ