FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Uzatma’da Finalde. 3-2

Ziraat Türkiye kupası yarı final karşılaşmasında Beşiktaş, Başakşehir’i konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısınada ev sahibi Beşiktaş 17’ Aboubakar ve 22’ Vİda’nın attığı gollere ikinci yarıda konuk ekip 60’ Deniz Türünç ve 77’ Giumliano ile cevap verdi. 90 dakikada iki takımda birbirlerine skor üstünlüğünü sağlayamayınca karşılaşma uzatmaya gitti. Uzatmanın ilk yarısında 102. Dakikada siyahbeyazlı ekibin golcüsü Larin attığı golle ev sahibi Beşiktaş’ı Ziraat Türkiye Kupasında Finale taşıdı

16 Mart 2021 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş Uzatma’da Finalde. 3-2

İlk yarıda ev sahibi Beşiktaş’ın üstün olduğu ve bu üstünlüğü 17’ Aboubakar ve 22’ Vİda ile bulduğu gollerle süslediği maçın ikinci yarısında ise konuk ekibin güzel futbolu maça damgayı vurdu.  Konuk ekip ikinci yarıda 60’ Deniz Türünç ve 77’ Giuliano’nun attığı gollerle skor’a eşitlik geldi. İkinci yarıda bulduğu gollerle beraberliği yakalayan konuk ekip galibiyet için mücadele etse de normal sürede iaki takımda gol bulamadı.

Larin Uzatmada sahneye çıktı

Beşiktaş’In golcüsü Larin 102. Dakikada sahneye çıktı ve attığı golle eşitliği bozarak Beşiktaş’ın tur golüne imzasını attı.  Larin’in attığı bu golle Beşiktaş Ziraat Türkiye kupasında finale çıkarken, Başakşehir’in gücü rakibine yetmedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ