FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş Konya karşısında rahat kazanadı 3-0

Denizli karşısında aldığı farklı galibiyetten sonra 29. Haftada kendi sahasında konuk ettiği, Konyaspor’u 3-0 mağlup ederek zirve yarışını takip etti.  Rakibi karşısında maçın genelinde oyunun temposunu elinde tutan siyah beyazlı ekip’in gollerini 40. Dakikada Burak, 45+1. Dakikada Abdoulay Dıaby ve 52. Dakikada Jeremain Lens attı.

26 Haziran 2020 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş  Konya karşısında rahat  kazanadı 3-0

Beşiktaş ,  Konyaspor ile kendi evinde oynadığı 19 maçtan.  15’ünü kazanan Beşiktaş oldu. 2 maç berabere kaldı. 2 maçı da Konya kazanmıştı.  Evinde Konyaspor’a 48 gol atan siyah beyazlı ekip kalesinde de 12 gol gördü. Beşiktaş son 5 karşılaşmada evinde kaybetmedi.

10 kişi kalan Konya etkisiz kaldı.

Karşılaşmanın 15. Dakikasında  Lens’e yaptığı hareketten sonra kırmızı kartla oyun dışında kalan Hadziahmetoviç takımını 10 kişi bıraktı.  Bu dakikadan sonra oyunda etkisiz kalan konuk ekip Beşiktaş karşısında sahadan mağlup ayrılarak 27 puanda kaldı ve tehlikeli bölgede kaldı.

Beşiktaş 50 puan yaptı

TFF Süper lig Cemil Usta sezonu 29. Hafta açılış maçında Konyaspor’İ ağırlayan Beşiktaş karşılaşmadan üç puanla ayrılarak puanını 50’ye yükseltti. Denizli karşılaşmasından alınan farklı galibiyetin ardından alt sıralardan kurtulma çabası veren Konyaspor’u da mağlup eden siyah beyazlı ekip. Zirveyi takip etmeye devam etti.

Burak attı,  attırdı

Günün yıldız ismi Burak Yılmaz oldu.  Siyah beyazlı ekibin golcü oyuncusu Burak Yılmaz 40. Dakikada attığı güzel golün yanı sıra,  siyah beyazlı ekibih 45+1. Dakikada Abdoulay Dıaby attığı golünde pasını vererek geceye damgasını vuran oyuncu oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ