FotoGool

SON DAKİKA

Beşiktaş fark attı 4-1

Spor toto Süper lig Ahmet Çalık sezonu 32. Haftasında Beşiktaş, Alanyaspor’u konuk etti. Rakibi karşısında taraftarınını desteğini arkasına alan Beşiktaş, rakibi karşısında rahat ve önemli bir galibiyet aldı. Teknik direktörü Valerien Ismael’in
kendi sahasındaki ilk maçında taraftarı zaman zaman yaptıkları tezaruatlara oda alkış yaparak karşılık verdi. Beşiktaşa’a üç puanı getiren golleri 2 ve 43. Dakikalarda Michy Batshuayi, 25. Dakikada Josef de Souza ve 78. Dakikada Güven Yalçın atarken, konuk ekip Alanyaspor’un tek golünü 23. Dakikada Efecan Karaca attı. Beşiktaş bu sonuçla puanını 50’ye çıkartırken, konuk ekip Alanyaspor 52 puanda kaldı.

09 Nisan 2022 Tarihinde eklendi.
Beşiktaş fark attı 4-1

Karşılaşmanın ilk yarısına hazlı başlayan ev sahibi Beşiktaş oldu.  Maçın 2. Dakikadasında Michy Batshuayi ile öne geçen siyah beyazalı ekip,  23. Dakikada konuk ekipten Efecan Karaca’nın golüne engel olamadı. Karşılaşmada skor’a eşitliğin gelmesinin ardından 25. Dakikada Josef de Souza attığı golle eşitliği bozdu ve takımı Beşiktaş’ın tekrar öne geçmesini sağladı. Maçın ilk yarısının bitimine doğru 43. Dakikasında Michy Batshuayi attığı ikinci golü ile ilk yarının skorunu belirledi 3-1.

Karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu gollerle ikinci yarıda daha rahat bir futbol sergileyen ev sahibi Beşiktaş,  rakibi Alanyaspor’un farkı kapatma için yaptığı atakları rahat bir şekilde karşıladı ve farkı daha da açmanın mücadelesini verdi.  Maçın 78. Dakikasında Güven Yalçın attığı golle durumu 4-1 yaptı. 

Valerien Ismael’in ilk iç saha maçı oldu

Beşiktaş’ta geçtiğimiz hafta göreve gelen ve ilk maçını Trabzon deplasmanında takımın başında çıkan Valerien Ismael ilk iç saha maçında taraftarın sevgi gösterileri ile karşılaştı.  Karşılaşmanın özellikle ikinc i yarısında teknik direktörü yapılan tezaurratları teknik direktör taraftarı alkışlayarak karşılık verdi.  

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ